Claude Bell, generalni direktor

Claude Bell, generalni direktor

 

Ljubim ženske in želim, da so lepe. Prav vse so lepe! 

 Ko sem leta 1992 ustanovil Inštitut Claude Bell, je bil moj cilj razviti uporabne lepotne kozmetične izdelke, ki so kvalitetni in  na voljo po doseglivi ceni. Zdaj lahko mirno potrdim, da sem dosegel ta cilj!”

 Skrb zase, za svoje telo, izboljšanje fizične aktivnosti, odprava manjših lepotnih nepravilnosti: Od nekdaj sem se zanimal za  lepotne izdelke. Ali ni lepo, ko imaš možnost polepšati obraz, dodati volumen lasem, izravnati in učvrstiti  silhueto telesa?

Ja!‘, kozmetika dela čudeže na ženskah in moških, zahvaljujoč nenehnemu raziskovanju v laboratorijih, kjer odkrivamo in izbiramo  nove naravne učinkovine skladno s predpisi.

 Izziv Inštituta Claude Bell ostaja nespremenjen že od leta 1992: ponuditi kupcem kozmetične izdelke, obogatene z  aktivnimi sestavinami, ki izpolnijo obljubljeno in so cenovno dosegljivi.
Aktivne sestavine kot so Rigin, Lumiskin, Palmatin, so najbolj pomemben sestavni del vsakega kozmetičnega produkta. Veliko znanja  in izkušenj je potrebnih tudi pri iskanju sestavin, ki dajejo izdelku teksturo, vonj in barvo.

 Ko sem prvi razvil produkt za pospeševanje rasti las HAIR BELL leta 1994, sem bil izredno ponosen na odličen izdelek.  Pridobili smo vso potrebno dokumentacijo, ki potrjuje uspešen rezultat izboljšane rasti las. A nikoli si nisem predstavljal, da bo  produkt tako uspešen – več miljonov prodanih izdelkov Hair Bell po celem svetu!
Po uspešnem prodoru s tem izdelkom je Inštitut Claude Bell pričel investirati v razvoj alternativnih tretmajev-kozmetičnih izdelkov v skladu z izvirnimi vrednotami: dostopni izdelki, bogati z aktivnimi sestavinami, ki izpolnijo pričakovanja kupcev.

Danes je Inštitut Claude Bell v Evropi najbolj poznan po svojih izdelkih povezanih z izgubo las, lepoto in vitkostjo. Vsi Claude Bell izdelki so produkt obširnih raziskav v njihovem lastnem
laboratoriju kozmetologije v mestu Mazamet, ki leži na jugu Francije. Takojšen uspeh večine produktov je zahteval izboljšanje in širitev naše proizvodnje, pri tem pa ohraniti model proizvodnje.

Vsak izdelek je podvržen strogim testom preden se uvrsti v prodajo: bakteriološke preiskave in toksikološke študije. Izdelek mora uspešno prestati 4 glavne preizkuse: varnost, učinkovitost, stranski učinki in preizkus uporabnikov. Teste izvajajo neodvisni dermatološki laboratoriji, ki zagotavljajo, da je izdelek učinkovit, varen za uporabo in spoštuje EU zakonodajo.
EU zakonodaja ne dovoljuje testiranja izdelkov in sestavin na živalih, Claude Bell spodbuja izvajanje testov na prostovoljcih in spoštuje zakone EU.

Ponudba Claude Bell izdelkov je zares široka. Ženske najbolj posegajo po izdelkih, ki jim pomagajo v boju proti prvim znakom staranja, izdelkih, ki preoblikujejo oziroma polepšajo njihovo postavo, izdelkih namenjenih odpravljanjem nepravilnosti na koži (znamenja, pigmentni madeži in drugi), ter izdelkih proti poraščenosti.  Pri tem je potrebno poudariti, da so vsi Claude Bell izdelki prilagojeni za vsak del telesa posebej, kar še povečuje njihovo učinkovitost. Hit letošnjega poletja je zagotovo izdelek Bust of The Stars, ki vam bo pred skokom v morje pomagal do bujnejšega in čvrstejšega oprsja in bo vaše telo v kopalkah izgledalo še lepše. Če spadate med tiste srečnice, ki pomoči pri polepšanju oprsja še ne potrebujete ali ste manj zadovoljne s kakšnim drugim delom telesa, je ponudba Claude Bell izdelkov vsekakor tako široka, da prav vsaka predstavnica nežnejšega spola najde nekaj zase.

Claude Bell inštitut je bil vedno pred tekmeci, saj prisluhne svojim kupcem in razvija izdelke prihodnosti.

Če želite tudi vi podati svoje predloge ali deliti mnenje o naših izdelkih, nam pišite: info@claudebell.si

Hvala za nakup in ostanite lepe,

Claude Bell, generalni direktor

signature